Riscure Australian Roadshow 2020

Tuesday February 18

Wednesday February 19

Thursday February 20

Friday February 21

Sydney

Canberra

Melbourne

Adelaide

Daily workshop program from 9am – 5pm

Roadshow

In February 2020, Riscure will run an inaugural roadshow in Australia in order to meet with organisations who are seeking to improve their embedded devices against a growing security threat.

We will facilitate one-day workshops in 4 cities in Australia, where our engineers will:

- present on global best practices and innovations around analysing threats/vulnerabilities to/of and protecting IoT and embedded system attack surfaces,
- provide demos in the areas of Side Channel Analysis, Fault Injection and associated software security, using our market leading hardware and software products.

Riscure

Founded in 2001, Riscure has been serving customers in the semiconductor industry for more than 18 years. With our main office in Delft, Netherlands and satellite offices in Asia and the USA, we serve a worldwide audience. Riscure evaluates the security of software, chip technology and embedded/connected devices that are meant to operate securely in any environment. We are the leading security test lab for solutions deployed in the pay-tv industry. Riscure is also international market leader in providing test equipment for side channel and fault injection robustness of chip technology. Riscure's equipment is used by manufacturers, government agencies and security test laboratories around the world.

Audience

This roadshow is intended for developers, security evaluators and researchers focused on hardware security testing, government organizations seeking to analyze threats posed by state-of-the-art side channel attacks or fault injection and Riscure Inspector customers. The workshop does not require any specific existing experience. Having general knowledge about embedded systems architecture is welcome.

The workshop is free (after registration)





9:00 – 9:30 – 30min Riscure Introduction

9:30 - 10:30 - 60min

Introduction into Fault Injection, Logical and Side Channel Attacks + Demo or real-life hacks on e.g. Encrypted Devices

10:30 – 11:00 – 30min Break

11:00 – 11:30 – 30min Deep learning on SCA + Demo

12:00 – 13:00 – 60min Lunch

13:00– 14.00 – 60min Attacking Secure Boot + Simulator

14:00-16:00-120min

- Hands-on Fault Injection Build your own setup and attack an embedded target
- Fault Injection Hardware and Software Simulation

16:00 – 16:30 – 30min Break

15:45 – 16:30 – 60min

FI and SCA pre-silicon validation and Static Source Code Analysis – Testing during the design

16:30 – 17:00 – 30min Q&A

More information

Bartek Gedrojc – Senior Director Global Tools

<u>Gedrojc@riscure.com</u> - +31 6 48 19 39 86

https://riscure.com/news/australian-roadshow-2020/